30.04.2017 Valgkamp-avspark

Sted: Stammen café & bar, Kongens gate 55, 7012 Trondheim.
Kart: >>
Facebook-arrangement >>

Vi inviterer til valgkampavspark for dere som har meldt dere som frivillige via 1 %-kampanjen.
Ikke meldt deg? Bli valgkampvenn >>

Det blir innlegg ved stortingskandidater, matservering, orientering om valgkamporganisasjonen og foreløpige planer, og ikke minst planlegging for tida som kommer. Dere vil få mulighet til å melde dere på konkrete oppgaver og aktiviteter. I tillegg er dette en ypperlig mulighet til å bli kjent med hverandre, for etter den mest formelle delen av møtet er det bare å sitte igjen og prate.

For dere som bruker Facebook: Meld dere gjerne på dette arrangementet, så vi vet omtrentlig hvor mange vi blir og får bestilt nok mat. Gjestelista er skjult denne gangen, i tilfelle noen ikke er komfortable med å flagge partiengasjement. Dere som ikke bruker Facebook kan gjerne melde direkte ifra til fylkeskoordinator Eline Hansen Næset om at dere kommer.

Vi er utrolig glade over å ha dere med på laget!