Invitasjon til jordseminar 24.–25. april 2015

image

FN har erklært 2015 til jordsmonnets år.

Hitra MDG har gleden av å invitere alle interesserte og nysgjerrige til et jordseminar 24.-25. april 2015.

Fredag kveld blir det politisk tankesmie og sosialt.

Lørdag er programmet fullpakket med inspirerende foredrag som vil passe for alle som trives med jord under neglene eller drømmer om det, er opptatt av mat, ernæring og helse for å nevne noe. Dette er absolutt en trend i tiden og et skritt nærmere en fornybar og resurssparende verden og ikke minst i forhold til å skape bevisste forbrukere og medmennesker.

 

Foredragsholdere:

– Hans Jakob Peters, økologisk agronom med et stort engasjement for remineralisering av jord,  og viktigheten av at både jorden og således plantene og vi mennesker har de mineralene vi trenger for å fungere optimalt. Han startet Facebook-gruppen “Remineraliser jorda!”

– Stephen Barstow jobber som havforsker og er forfatter av boken “Around the World in 80 Plants”. Han har over 2000 spiselige vekster i sin 2 mål store hage og er selvforsynt med grønnsaker året rundt, uten fryser. Han er også en populær og kjent foredragsholder i Norge og utenlands.

– Amy Ligtfoot og Per Johnson er bosatt på Helgebostads østside, uten vei og strøm. De har kjøkkenhage og er ivrige sankere, både til lands og til vanns, og vil fortelle om sin livsstil og bruken av sjøen som spiskammers.

 

Se fullstendig program på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1448673645424491/