Valgavis for Sør-Trøndelag 2013

_MG_2999 mini

Valgavis 2013 “Den grønne bølgen” > >

Fylkespolitisk program 2013 “Grønt lys for en fornybar fremtid!” > >

Tre uker før valget bestemte De Grønne i Sør-Trøndelag seg for å lage valgavis. Vi kastet oss rundt og skrev i vei, og er veldig stolt over resultatet.

Her møter du trekløveret som topper lista vår. Først et fint og nært intervju med toppkandidat Harald Nissen. Så visjonære tanker fra Trine Harbak, pluss refleksjoner over grønn politikk fra Svein Hammer. Mye spennende å lese her.

I tillegg har vi intervjuet Jan Bojer Vindheim og Hilde Opoku. De forteller om erfaringer med 22 grønne år i bystyret i Trondheim. Dette leder videre til en tekst bygget på tanker fra Harald, Trine og Svein, med fokus på hvordan de grønne erfaringene fra Trondheim kan tas med inn på Stortinget.

Om du vil kan du lese alt dette og mer til ved å trykke her: Valgkampavis 2013. Vi har avisa på papir også, ta kontakt om du vil ha et eksemplar.

Når vi nå er så godt i gang med å dele lesestoff, tar vi også med en brosjyre vi har laget: Vår lokale politikk. Denne gir en kortversjon av det lokalpolitiske programmet vårt, og om du nå skulle få lyst til å lese også dette, kan du bare følge denne linken.

Mye å se i for den som har lyst, god lesing!